6 mei 2019: Conferentie voor en over Vlaamse middenveldorganisaties -> Save the date!

Door
Bart Verhaeghe
look out
Op 6 mei 2019 presenteert het onderzoeksconsortium in het Vlaams Parlement in Brussel de resultaten van bevragingen bij Vlaamse middenveldorganisaties.

Hoe ervaren Vlaamse middenveldorganisaties hun politieke, maatschappelijke en interne uitdagingen? Kunnen ze ongehinderd hun rollen als middenveld spelen? Worden het allemaal  ‘sociaal ondernemers’ en hoe uit zich dat dan? Hoe staan ze tegenover etnisch-culturele diversiteit in en rond hun organisaties? Hoe vertalen de uitdagingen zich in hun personeels- en vrijwilligersbeleid?  Kom het te weten op maandag 6 mei 2018. In aanloop naar een nieuwe ‘moeder van de verkiezingen’ presenteert het onderzoeksconsortium de resultaten van verschillende bevragingen bij een ruime steekproef van middenveldorganisaties die op Vlaams niveau actief zijn. Ook de bevindingen uit reflectiegroepen van Vlaamse beleidsmakers en middenvelders worden  meegenomen in de presentaties.

Uitnodiging en programma volgen nog, maar noteer alvast: maandag 6 mei 2019, van 13u30 tot 17u30 in het Vlaams Parlement in Brussel.

U kan zich hieronder alvast ook inschrijven.

Blijf op de hoogte

Category
*
*
*

Recente activiteiten

25/10/2018
videoverslag
Op 30 augustus 2018 organiseerde CSI Flanders haar conferentie over de stand van zaken van het lokaal middenveld in Vlaanderen. Kon u er niet bij zijn of wil u het herbeleven? Dan…
04/06/2018
Conferentie lokaal
Deze conferentie vond plaats op 30 augustus in de KVS Box in Brussel.